srpskienglish
 
 

POČETNA

Nizali smo uspehe - VET forum
Nizali smo uspehe

Na konkrusu „Saznali na seminaru, primenli u praksi“ za 2014. godinu član našeg udruženja Dejan Tomić, profesor ekonomske grupe predmeta u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Vranju osvojio je treće mesto u konkurenciji od 92 prispela rada iz 14 oblasti. Njegov rad pod nazivom: „Uz radne listove do više uspeha u učenju“ našao se među 15 najboljih koji su 16. januara 2015. godine predstavljeni pred Komisijom Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Rad tretira tematiku izrade radnih listova i njihovu primenu u inovativnoj nastavi uz korišćenje IKT-a u nastavnom procesu. Sastavljen je kao primer dobre prakse, a u cilju razmene iskustava sa kolegama. Inače istoimeni seminar je kreiran i akreditovan od strane našeg udruženja nastavnika.

Ovo nije jedini uspeh našeg kolege. Pre dve godine (školska 2012/2013.) profesor Dejan Tomić je nagrađen i na konkursu „Kreativna škola“. Za rad „Prezentacija učeničke kompanije i njenog novog proizvoda“ osvojio je prvo mesto u konkurenciji od 69 radova pristiglih iz srednjih stručnih škola u Srbiji.
Na ovogodišnjem konkursu za 2013/2014. školsku godinu pojavio se sa radom „Vinkulacija kao veza između bankarskog sistema i sistema osiguranja“ i ovaj rad je svrstan među 15 koji su bili u konkurenciji za nagrade, što je izvanredan uspeh.

Naš realizator seminara, Aleksandra Bakrač, profesorka ekonomske grupe predmeta iz Ekonomsko-trgovinske škole iz Bečeja učestvovala je na ovogodišnjem konkursu „Saznali na seminaru, primenili u praksi“ 2014. i njen rad pod nazivom „Ispitali, pratili, analizirali“ uvrešten je u bazu radova ZUOV-a. Ovaj rad bavi se primenom metode projekta u nastavi što je još jedan od seminara akreditovanih kod našeg udruženja. Za bazu radova komisija je odabrala ukupno 46 radova.

Na poslednjem konkursu „Kreativna škola“ rad naših dvaju članica Aleksandre Bakrač i Branislave Ivković iz Bečeja pod nazivom „Osigurajte vašu imovinu kod nas, prodaja osiguranja na terenu“ takođe se našao među 15 najboljih i bio u konkurenciji za nagrade.
Naši članovi će nastaviti aktvno učešće na konkursima koje raspisuju Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i sigurni smo da uspesi neće izostati.

Komentara 0
Postavio članak admin, 15 Apr 2015

Ime:
E-mail: (nije obavezno)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

 
početna | o udruženju | seminari | publikacije | autorske strane | pripreme za čas | forum | kontakt