srpskienglish
 
 

POČETNA

Prvenac u izdavaštvu-„Praktikum za osiguranje“ - VET forum
Prvenac u izdavaštvu-„Praktikum za osiguranje“
Udruženje nastavnika „VET Forum“ vas ponosno obaveštava da je u junu ove godine ostvarilo još jedan od ciljeva svog postojanja. Naime, velika želja da se oprobamo i u izdavaštvu je uspešno realizovana.
Grupa nastavnika, članova Udruženja, koja radi u obrazovnom profilu Službenik osiguranja, prikupila je i izradila puno kvalitetnog i zanimljivog materijala za svoj stručni predmet i pretočila ga u Praktikum za osiguranje. Podsećanja radi, profil Službenik osiguranja uveden je u područje rada Ekonomija, pravo i administracija od školske 2007/2008. godine, u okviru projekta Reforma srednjeg stručnog obrazovanja.
Kao rezultat višegodišnjeg iskustva pomenutih nastavnika, i podrške našeg Udruženja,  nastao je Praktikum za predmet Osiguranje. Praktikum je spoj stručnih tekstova, situacija za učenje, kao i mnogobrojnih zadataka za vežbu.
Posebnost ovog izdanja su situacije iz prakse, čija je uloga da zainteresuju  učenika za temu, lekcije koje učenici lako savladaju putem radnih listova, zadataka za vežbu, domaćih zadataka i intresantnih metoda za osiguranje znanja. Nadamo se da će Praktikum poslužiti svima kojima je direktno ili indirektno namenjen.
Prilikom izrade, kao što je već uobičajeno za ovu vrstu izdanja, autori su se služili različitom stručnom literaturom, a najviše materijalom gospodina Nemanje Dinića iz kompanije  Wiener Stadtische Osiguranje a.d.o. Beograd. Takođe su iskorišćeni i sadržaji različitih sajtova i publikacija.
Posebno smo  zahvalni recenzentu prof. dr Siniši Ostojiću sa Ekonomskog fakulteta u Subotici na dragocenim savetima pri realizaciji, lektoru Ani Mladenović iz Kragujevca i štampariji „Proleter“ iz Bečeja.
Dragi naši učenici i kolege, pružamo vam priliku da na poseban  način, kroz radne listove, slagalice, ukrštenice, domaće zadatke, preko čitanja zanimljivosti iz sveta osiguranja, zavolite ovu stranu ekonomije koja je i te kako izazovna i  perspektivna,  kako u svetu tako i kod nas.
Uspešan rad vam želi naše Udurženje i autori: Aleksandra Bakrač, Branislava Ivković, Violeta Rakić i Dejan Tomić.
Zainteresovani za kupovinu Praktikuma za osiguranje se mogu obratiti Udruženju putem e- maila ili telefonom, a mi ćemo se potruditi da isti bude u vašem posedu u što kraćem roku.
Komentara 0
Postavio članak admin, 11 Aug 2013

Ime:
E-mail: (nije obavezno)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

 
početna | o udruženju | seminari | publikacije | autorske strane | pripreme za čas | forum | kontakt