srpskienglish
 
 

POČETNA

Održana treća redovna Skupština Udruženja - VET forum
Održana treća redovna Skupština Udruženja
23.03.2013. godine u Ekonomskoj školi „Nada Dimić“ u Zemunu, održana je treća redovna Skupština našeg Udruženja. Od 22 člana Udruženja, sednici je prisustvovalo 16, a 6 članova je zbog obaveza bilo odsutno.
Zbog nekih članova Statuta Udruženja nije bilo moguće izabrati rukovodeće organe pa su na početku Sednice usvojene izmene i dopune Statuta kojima je odblokiran rad Skupštine. Dogovoreno je da novi Upravni odbor uskladi sve ostale akte Udruženja sa novim Statutom.
Predstavljeni su i usvojeni izveštaji Nadzornog i Upravnog odbora kao i finansijski izveštaj sa završnim računom za 2012. godinu.
Dogovorena je buduća strategija razvoja koja podrazumeva dalji prodor u sve škole u Srbiji (osnovne, srednje stručne, gimnazije) i početak saradnje sa Regionalnim centrima. Posebno težište će biti na nastavku saradnje sa GIZ-om gde prvi korak podrazumeva dogovaranje sastanka sa novim rukovodstvom GIZ-a zaduženim za reformu tehničkih škola u Srbiji. Tom prilikom će biti prezentovano Udruženje i svi njegovi uspesi u prethodnom periodu i biće ponuđeni svi resursi Udruženja kao pomoć za što uspešniju realizaciju GIZ-ovog novog projekta.
Svi treneri Udruženja su javno pohvaljeni za izuzetno odgovoran rad i visok kvalitet realizovanih seminara u projektu „Obuka 1000 nastavnika“.
Na osnovu istraživanja koje je obavio Forum stručnih saradnika utvrđeno je da ima puno pozitivnih efekata projekta „Obuka 1000 nastavnika“, da se primenjuju znanja stečena na seminarima i da je podignut kvalitet nastave. To je najbolja referenca za Udruženje i najuspešnija reklama.
Planirano je da se u naredna dva meseca odrade i preostala dva seminara donacije i time završi i ovaj mini projekat Udruženja, kojim smo nastavnicima u Srbiji poklonili 14 seminara i time vratili u sistem finansijska sredstva zarađena od seminara.
Dogovoreno je da se promoviše kod nastavnika način akreditovanja seminara preko našeg Udruženja, jer će se tako ime Udruženja čuti još dalje.
Komentara 0
Postavio članak admin, 12 Mar 2013

Ime:
E-mail: (nije obavezno)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

 
početna | o udruženju | seminari | publikacije | autorske strane | pripreme za čas | forum | kontakt