srpskienglish
 
 

POČETNA

Počela treća faza "Obuke 1000 nastavnika" - VET forum
Počela treća faza "Obuke 1000 nastavnika"
Naše Udruženje je u prvoj fazi projekta „Obuka 1000 nastavnika“, koja se završila početkom oktobra 2011. godine, realizovalo preko 120 seminara Aktivno orijentisane nastave, Obuke u birou, Testova i ocenjivanja. Zbog finansijskih razloga GIZ je prekinuo prvu fazu projekta i prema obećanju, početkom ove godine, započeo drugu fazu (nastavak projekta).
Trenutno je u toku realizacija druge faze projekta u kojoj naše Udruženje završava preostale seminare Aktivno orijentisane nastave i Obuke u birou.
Obzirom da smo započeli seminare Testova i ocenjivanja u prvoj fazi projekta (održano je 32 seminara Testova i ocenjivanja) i prema evaluacijama učesnika, veoma uspešno odradili taj deo, ovom prilikom nudimo da završimo preostale seminare Testova i ocenjivanja, za škole koje su se prijavile GIZ-u za ove obuke.  
Naše Udruženje poseduje akreditacije od strane Ministarstva prosvete (dokument „lista obaveznih seminara stručnog usavršavanja za sk_2011-2012“) koje se mogu videti i na web sajtu Ministarstva i na web sajtu ZUOV-a.
Kako u našem Udruženju radi 17 trenera (od tog broja su 10 trenera samo za seminar Testovi i ocenjivanje), koji su prošli veliki broj obuka i položili nekoliko ispita za akreditaciju od strane GIZ-a, u mogućnosti smo da do 31.08.2012. godine realizujemo sve preostale seminare
Testova i ocenjivanja u okviru projekta „Obuka 1000 nastavnika“.
Ukoliko se odlučite za Udruženje „VET Forum“ kao realizatora obuka, zamolili bismo Vas da što pre stupite sa nama u kontakt kako bismo mogli da planiramo dinamiku obuka i organizujemo sve do 31.08.2012. (to je rok završetka projekta) jer je veliki broj radnih subota do kraja školske godine. 
Komentara 0
Postavio članak admin, 04 Apr 2012

Ime:
E-mail: (nije obavezno)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

 
početna | o udruženju | seminari | publikacije | autorske strane | pripreme za čas | forum | kontakt